×
Menu

Atomic Redster S5 Skate Cross Country Package

Popis

Objevte juniorský balíček běžeckých lyží Atomic Classic. Připravte se vyrazit na sjezdovky tuto zimu s juniorským balíčkem běžeckých lyží Atomic Classic! Tento balíček obsahuje vše, co potřebujete pro začátek běžeckého lyžování, a je ideální pro všechny juniorské lyžaře, kteří chtějí své dovednosti posunout na vyšší úroveň.

Tento balíček obsahuje:

  • Juniorské běžecké lyže Atomic Redster C9 Skintec Classic: Běžecké lyže Atomic Redster C9 Skintec Junior jsou skvělou volbou pro juniorské lyžaře, kteří hledají lyže, které budou výkonné ve všestranných podmínkách.
  • Běžecké vázání Atomic Prolink Access Junior Classic: Toto vázání se snadno používá a nastavuje a skvěle se hodí pro naše běžecké lyže Atomic Redster C9 Skintec Junior.

Kromě lyží a vázání můžete do svého balíčku přidat také následující produkty:

  • Klasické boty na běžky: Na výběr budete mít z několika oblíbených modelů.
  • Rukavice nebo palčáky: Na výběr máte palčáky nebo rukavice od špičkových značek, které udrží vaše ruce v teple po celý den.
  • Vak SkatePro na běžecké lyže: Tento vysoce kvalitní vak byl navržen speciálně pro běžecké lyže a hole.

S balíčkem Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package získáte vše, co potřebujete pro začátek běžeckého lyžování, v jednom praktickém balení! Klikněte a objednejte si ho ještě dnes!

Ukázat vše

SkatePro