Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

DNA Formula Kolečka

(5)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Kolečka DNA Formula od značky Shark v balení se 4 ks jsou perfektní pro longboardy. Tato kolečka jsou vyrobená z kvalitního uretanu, mají dlouhou životnost a jsou postavená pro akční a odhodlané jezdce. Kolečka jsou odlitá z PU gumy SHR (Super High Rebound), a proto se perfektně hodí pro skateboarding. Tato velká 72mm kolečka jsou perfektní pro cruising a nabízejí lepší setrvačnost.

Měkká kolečka, jako jsou tato kolečka od Shark s durometrem 78A, jsou skvělá pro hladké jízdy na drsných, rozbitých cestách a nabízejí skvělou přilnavost pro výkonné pumpování.

Specifikace

Průměr kolečka:
72mm
Tvrdost koleček:
78A
Kola v balení:
4
Materiál kolečka:
Lité PU, SHR
Ukázat vše

recenze   (5)

super Tolles Produkt 👍 Mein Sohn ist sehr glücklich ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ewa Sobocik (Krefeld)
19. 02. 2021
Hodnocení: 5 5!
Die Wheels sehen optisch echt mega aus ! Fahren sich auch super angenehm vor allem wie in den beschrieben Bereichen in denen es etwas steiniger wird oder etwas rauer ist. Jedoch finde ich persönlich nicht dass ich damit schneller unterwegs bin im Gegenteil, ich habe das Gefühl, dass sie mich sogar etwas ausbremsen im Vergleich zu meinen anderen Wheels in der Größe die ich sonst fahre. Trotzdem bekommt man damit genug speed um gemütlich durch die Gegend zu Cruisen und man zieht definitiv die Blicke auf sich damit.
S. Jarrett (Karlsruhe)
04. 09. 2020
Hodnocení: 3 5!
Ukaž mi 5 recenzí
SkatePro