Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Racetiger GS Carving Lyže + Rmotion2 12 GW Vázání

(2)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Sjezdové lyže Racetiger od společnosti Völkl jsou skutečná klasika. Tyto GS (slalomové lyže) jsou specializované a ryze zaměřené pro vysoké rychlosti a široké oblouky na upravených svazích.

Tyto závodní lyže pracují s celou řadou funkčních řešení a technologií té nejvyšší kvality, které společně daly vzniknout dokonalým slalomkám:

Funkce UVO 3D poskytuje horizontální a vertikální tlumení — zaručuje tlumení vibrací ve špičce, což znamená lepší kontrolu, hladší lyžování a lepší ovladatelnost.

3D.Glass jsou aplikovaná skelná vlákna, která prochází nejen naplocho celou délkou lyže, ale také vertikálně podél hran ve špičce a patce — výsledkem je rychlejší přecházení z hrany na hranu. Skelná vlákna jsou dále přidaná nad sidewally (bočními stěnami) pro lepší zařezávání hran — perfektní pro ledové plochy. Plochá skelná vlákna pod vázáním změkčují střed lyže pro lepší vlastnosti v oblouku, a to při jakékoli rychlosti.

Slalomové lyže Racetiger GS dále kombinují titanové vrstvy, plné sidewally (boční stěny), skluznici P-Tex 4504 a vícevrstvé dřevěné jádro s cílem poskytnout nejlepší možné závodní lyže pro rychlost a maximální kontrolu ve vysoké rychlosti.

  • Vhodné pro 100 % na sjezdovce
  • Vázání: Rmotion2 12 GW (GripWalk funkce)

Poznámka: Pokud si u nás objednáte jak lyže, tak vázání, provedeme montáž a seřízení vázání zdarma. Máte-li o tuto službu zájem, uveďte prosím potřebné informace v komentáři k objednávce.

Specifikace modelu

ModelRádius
170cm17.1m
175cm18.3m
180cm19.4m
185cm20.6m

Specifikace

Šířka:
114/69/97 mm
Šířka lyže pod vázáním:
69mm
Vhodné pro:
Piste/sjezdovka, Racing
Schopnosti:
Pokročilí
Materiál jádra:
Dřevo, Titan
Profil:
Camber, Tip rocker
Vázání:
Zahrnuto
DIN nastavení:
12
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Unisex

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (2 recenzí)

SkatePro