Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

QST Lux 92 18/19 Freeridové Lyže

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Pokud chcete univerzálnost, pak jsou tyto dámské freeridové lyže QST Lux přesně pro Vás.

Jde o nejuniverzálnější lyže v sérii - perfektní pro lovení hlubokého prašanu se skvělými vlastnostmi v těchto podmínkách, ale zároveň i tak přinesou zábavné dny na upraveném svahu.

Konstrukce špičky Koroyd přináší lehké vlastnosti a zlepšení plavení v hlubokém sněhu zatímco redukuje tendence flopu. Uhlíkové a lněné lamináty zajišťují stabilitu a pevnost.

Lyže mají plné boční stěny a jsou ideální pro mocné zatáčky na připraveném svahu. Pro další zlepšení výkonu na svahu byly přidány titanalové inserty. Poskytují více torzní tuhosti a ovladatelnost.

Vhodné z 50% mimo sjezdovku a z 50% na ní.

Vázání: Není součástí

Specifikace modelu

ModelŠířkaRádiusVáha - pár
153cm127/92/110 mm15m-
161cm128/92/111 mm16m2920 g
169cm129/92/112 mm16m-

Specifikace

Šířka lyže pod vázáním:
92mm
Vhodné pro:
All Mountain, Freeride, Touring
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Titan
Profil:
Camber, Tip rocker
Vázání:
Není zahrnuto
Určení:
Pro ženy

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

This is my second purchase at SkatePro, and I am extremly satisfied about their service. The shipment was at my door (Poland) within 48 hrs from the orders. Now the ski: these are my first All Mountain. I do not do "off slope" rides much, but when it happend I was always terrible. I tried Salomon QST (92) last week on the prep'ed - "groomed"slope and in the fresh powder. I was surpised how easy I could handle the skies. My biggest difficulty in the past was to quickly adapt my body position/ the weight when entering powder on the off-piste. Now it looks like the Salomon QST (92) do the job for me. I had no difficulty to keep the speed when leaving the groomed slope. So much fun! In addition these are really light skies to carry ladies!. Adding very reasonable price - this was probably the best choice for me.
Anna Kunstman (Kraków)
04. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 2 recenzí
SkatePro