Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Reflective Vest Net

(3)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Představujeme reflexní vestu Swenor Reflective Vest Net, ultimátní lehkou a prodyšnou vestu na běžky nebo kolečkové lyže. Zůstaňte viditelní během svého příštího dobrodružství, ať už je to v časných ranních hodinách nebo během zamračeného dne. Vesta má reflexní detaily, díky kterým vás protijedoucí řidiči uvidí.

Pružná a lehká tkanina 3D Mesh dodává plnou prodyšnost pro špičkový výkon a pohodlí. Veďte svou cestu s lehkostí a vědomím, že větruodolný materiál vám poskytne ochranu před slabým větrem a chladem.

Důvěřujte kolečkovým lyžím Swenor pro všechny vaše potřeby v oblasti zimních sportů. Tato vesta je určena pro muže, ženy i juniory a je ideální pro udržení aktivity a viditelnosti během vašeho příštího tréninku nebo závodu.

Specifikace

Typ:
Vest
Aktivity:
Běh na lyžích, Kolečkové lyže
Zateplení:
není
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Junior

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (3)

się przyda
jarek sidorski (Bielsko-Biała)
11. 06. 2018
Hodnocení: 5 5!
Bei der Weste ging beim ersten Tragen die Naht unterm Arm bereits auf. Für den Preis war mir die Qualität zu gering (eher eine reine Warnweste).
Ulrich Schmidt (Attendorn)
10. 08. 2016
Hodnocení: 2 5!
Odpověď od SkatePro:  Am besten ist es in solch einem Fall, dass man sich mit ein paar Fotos an unseren Kundendienst wendet, damit diese den Fall darauf prüfen können, ob es sich um eine Reklamation handeln könnte.

/Gregor
Ukaž mi 3 recenzí
SkatePro