Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
CCM

Super Tacks AS1 Juniorské Lední Hokejové Brusle

Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Juniorské lední brusle Super Tacks AS1 od CCM jsou vyrobeny pro vrcholové juniory a mají spousty pokročilých technologií.

Začněme hezky od vrchu - patentovaný rám Mono Frame 360 je skvěle anatomicky tvarován díky jednokusovému designu, který zvyšuje kontaktní plochu s celou botou v porovnání s dvoukusým designem. Jinými slovy - jednokusový design přináší lepší pocit propojení s botou.

Samotná bota má pevný uhlíkový kompozit, který je opravdu tuhý a nabízí skvělý přenos síly v každém odrazu. Podrážka u tohoto modelu na vylepšenou oblast paty, která dále zlepšuje přenos energie.

Tuhé tepelně tvarovatelné jádro má vložku z materiálu TotalDri. Přidejte k tomu extra ventilační otvor vespod boty a získáte jistotu, že nohy budou po celý zápas téměř suché.

Super Tacks AS1 má jazyk Tritech Flex. Jazyk Vás chrání proti zářezům od tkaniček a dovoluje prohnutí vpřed, které někteří hráči ocení. Je hezky polstrovaný pro zlepšené pohodlí a ochranu.

Holder a nůž se skládají ze SB4.0 a Speedblade Black. Odolný holder SB4.0 má zvýšený útočný úhel, který přináší lepší odrazy a zatáčení. Black Speedblade nože agresivně vypadající oxidovaný povrch, který zlepšuje životnost hran a dodává extra odolnost proti rzi.

I když zvýšili výšku patní části a přidali hromadu technologií do těchto špičkových bruslí - jejich hmotnost je stále o trochu nižší než u loňského modelu.

Upozornění: Vždy dopoučujeme, aby se brusle tohoto kalibru brousili odborníky na místním zimním stadionu nebo u místního specialisty.

  • Čepel Black Speedblade nesmí být broušena brusným kamenem
  • Brusle jsou tepelně tvarované pro perfektní osobní padnutí
  • Jedná se o Juniorský model

Na základě našich zkušeností s CCM jsme se rozhodli zobrazit brusle s velikostmi, odpovídající skutečné velikosti obuvi. Takže při výběru nových bruslí se jednoduše přizpůsobte velikosti vaší boty.

CCM používá odlišnou převodní tabulku velikostí na krabicích svých produktů s vlastními "EU velikostmi". To znamená, že velikosti na krabici s největší pravděpodobností neodpovídá vašemu výběru velikosti, a proto vás vyzýváme k vyzkoušení bruslí před vrácením zboží.

Specifikace

Vlastnosti vnitřní botičky:
Tepelně tvarovatelná, Anatomicky tvarovaná
Vyměnitelné nože:
Ano
Materiál boty:
Laminát (fiberglass), Kompozit
Materiál vložky:
Paměťová pěna, Mikrovlákno
Typ boty:
Tvrdá
Vázání:
Šněrování
Hmotnost:
768g
Komín (cuff):
V-Cut (výřez vzadu), Středně vysoký
Materiál nože:
Nerezová ocel
Broušení ostří:
Není nutné
Zoubky:
Ne

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro