Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Strike V2

(3)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Strike V2

S letadlem Strike V2 zažijete křídla jako nikdy předtím!

Strike V2 je čistá síla, vášeň, hladký výkon, pevnost a odolnost, to vše v jednom neuvěřitelně lehkém a citlivém křídle. V2 poskytuje jedinečnou svobodu a kontrolu, které se přenášejí do opravdu hladkého a příjemného boje při nošení na foilu. Pro nás je to, že se rozhodnete správně a užijete si plnohodnotný zážitek z foilingu.

STRIKE V.2 a jeho vylepšená konstrukce vám poskytne ještě silnější pocity bez ohledu na úroveň vašich dovedností.

Vlastnosti

  • Přizpůsobivý design křídla
    • Adaptivní konstrukce křídla STRIKE V.2 přeměňuje každý poryv na pozitivní energii a to vytváří skvělou kontrolu a trakci.
  • Středová trakce
    • Jedinečné rozložení energie, které vyvážilo obě strany křídla, vytváří stabilnější a snadněji ovladatelné křídlo, které nevyžaduje téměř žádné úpravy z vaší přední nebo zadní strany, a nabízí tak maximální pohodlí.
  • Parádní design
    • Model STRIKE V.2 si zachovává nesrovnatelnou koncepci ultralehkého modelu V.1 a většinu stejného designu, což vytváří příjemnější a hladší jízdu. Stabilita je u modelu V2 vylepšena drobnými úpravami profilu a trakčního středu křídla, což vytváří lepší kontrolu při pohybu. Trakce je konstantní a homogenní, což vám umožní lépe kontrolovat fólii a trajektorie bez ohledu na úroveň vašich dovedností.
    • Přesné a plynulé schopnosti řízení díky adaptivní konstrukci křídla.
    • Vylepšená tkanina v profilu a rozložení tahu tkaniny s různými panely umístěnými podél linií Wrap, která nabízí lepší kontrolu a prodlouženou životnost díky ideálnímu nastavení tkaniny správným směrem.
  • Skvělý výkon
    • Díky svým bezkonkurenčním schopnostem proti větru poskytuje STRIKE V.2 prodlouženou dobu volného letu. Jeho rychlostní výkon vám také umožní skákat výše a využívat vynikající vztlak při přistáních. Jeho kompaktní konstrukce s menším rozpětím křídel než u modelu V.1 nabízí více možností pro triky a lepší navigaci tím, že vám umožňuje umístit ruce do nižší polohy.

Specifikace

Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí, Pokročilí
Typ ventilu křídla:
Reactor Valve
Materiál křídla:
Pre-loaded canopy
Vhodné pro:
Rigid, Weightless, Power
Extra funkce:
Transfer Handle, Neoprene Patch
Zahrnuto:
Wrist Leash
Čerpadlo:
Nezahrnuto
Doporučené PSI:
9

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (3)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (3 recenzí)

SkatePro