Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Kore 99 All Mountain Lyže

(6)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Lyže 99 z freeridové série jsou univerzálním sourozencem v rodině a v porovnání s edicí 105 jsou tyto o trochu rychlejší při přenosu z hrany na hranu - v kombinaci se spoustou hezkých vlastností dostanete zábavu v prašanu i na uježděném sněhu v rezortu.

Na povrchu je natištěno "Superlight Design" - což je dokonale výstižný popis unikátního mixu materiálů a designu, který zajišťuje vysoký výkon a nízkou hmotnost.

Pro zajištění nízké hmotnosti jsou lyže vyrobeny s mocným a lehkým Graphenem ve špičce i zadní části a části pod nohou je přidán plástvový Koroyd, která nejenom snižuje hmostnost, ale přináší skvěle vyrovnaný flex kde je potřeba.

Dřevěné jádro Karuba zajišťuje dobrý pop a pomáhá přidat jízdě dynamičnost a sílu.

Pro naplnění unikátního designu jádra Kore je přidána uhlíková vrstva pro odlehčené zpevnění a vrchní vrstva je změněna ze standardní na lehčí polyesterový fleece.

Celkově dostanete univerzální lyže pro freeride a allmountain lyžování - perfektní volba pro náročné středně pokročilé až expertní lyžaře.

  • Vhodné z 60% mimo sjezdovku a ze 40% na ní
  • Vázání: Není součástí

Specifikace

Šířka:
134/99/120 mm
Šířka lyže pod vázáním:
99mm
Vhodné pro:
All Mountain, Freeride
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Rádius:
17m
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Graphene
Profil:
Camber, „Tip and Tail“ rocker
Vázání:
Není zahrnuto
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Unisex

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (6)

Gute Tipp‘s, netter Kontakt, Lieferung gut verpackt
Juergen Meinzinger (Markt Indersdorf )
11. 06. 2019
Hodnocení: 4 5!
Hallo Ihr hattet wohl die Bestellung abgeschickt . Sie ist leider bei uns nie angekommen . Wir fahre bald in den Urlaub . ???? Die Sendung war wohl auch schlecht verpackt und beschädigt . EinTteil der ausgesuchten Waren waren auch nicht lieferbar . Wir haben auch keine Bestättigung bekommen das die Rechnung Klara storniert wurde . Also alles sehr sehr schlecht . Gruß Klaus Palm
Klaus Palm (Hemer)
18. 02. 2019
Hodnocení: 1 5!
Odpověď od SkatePro:  Hallo Klaus,
Vielen Dank für deine Bewertung. Es scheint bei DPD ein Problem mit der Lieferung gegeben zu haben. Wir haben die Ware am 7.2 aus unserem Lager versendet und DPD bereits informiert, dass die Ware an deine private Adresse geliefert werden soll. Es kann passieren, dass sich der Karton während des Transportes öffnet oder beschädigt wird. Wir verpacken unsere Waren immer sehr sorgfältig. /Kathrin
Hallo bin mit dem Ski und der Lieferung zufrieden
Reinhard Schumacher (Idar-Oberstein)
04. 02. 2019
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 6 recenzí
SkatePro