Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Kore 105 All Mountain Lyže

(1)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Lyže 105 ve freeride sérii Kore jsou univerzálními sourozenci v rodině - v kombinaci se spoustou hezkých vlastnosti dostanete zábavné chvíle v prašanu i na tvrdém, uježděném sněhu.

Na povrchu je natištěno "Superlight Design" - což je dokonale výstižný popis unikátního mixu materiálů a designu, který zajišťuje vysoký výkon a nízkou hmotnost.

Pro zajištění nízké hmotnosti jsou lyže vyrobeny s mocným a lehkým Graphenem ve špičce i zadní části a části pod nohou je přidán plástvový Koroyd, která nejenom snižuje hmostnost, ale přináší skvěle vyrovnaný flex kde je potřeba.

Dřevěné jádro Karuba zajišťuje dobrý pop a pomáhá přidat jízdě dynamičnost a sílu.

Pro naplnění unikátního designu jádra Kore je přidána uhlíková vrstva pro odlehčené zpevnění a vrchní vrstva je změněna ze standardní na lehčí polyesterový fleece.

Celkově získáte skvělé univerzální lyže pro freeride a allmountain lyžování - perfektní volba pro náročné středně pokročilé až expertní lyžaře.

  • Vhodné ze 70% mimo sjezdovku a z 30% na ní
  • Vázání: Není součástí

Specifikace

Šířka:
135/105/125 mm
Šířka lyže pod vázáním:
105mm
Vhodné pro:
All Mountain, Freeride
Schopnosti:
Pokročilí
Rádius:
17.8m
Váha - pár:
3500 g
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Graphene
Profil:
Camber, „Tip and Tail“ rocker
Vázání:
Není zahrnuto
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Unisex

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (1)

Ich habe zum zweiten Mal bei Skate Pro eingekauft, da ich bei meinem letzten Einlauf sehr positive Erfahrungen mit einem Umtauach gemacht habe. Der Costumer Support war unglaublich hilfsbereit und ein Umtausch war in drei Tagen komplett abgewickelt, inclusive neuer Lieferung. Auch diesesmal lief alles sehr schnell und perfect ab. Mit Sicherheit werde ich Bei Skate Pro wieder einkaufen. Fünf Sterne.
Sascha Maximilian Diestelmann (Leiferde)
29. 04. 2019
Hodnocení: 5 5!
SkatePro