Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Shock Sleeve Pro Chrániče Kolen

(48)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

I když chrániče kolen Shock Sleeve Pro od Ennui nemají tak vysoký stupeň ochrany jako silně polstrované chrániče s tvrdou skořápkou, vynahradí to volností pohybu při akčních sportech.

Roztažitelný pletený bavlněný návlek má z vnitření strany silikonové proužky pro prevenci sklouznutí a chrániče tak pohodlně zůstanou na svém místě. Chrániče mají unikátně vyvinutý materiál - SPC - což je výtvorem týmu Ennui/Powerslide a kluků z MyFit, kteří vyrábí vložky pro Powerslide.

Materiál nejenom že absorbuje nárazy, ale pomůže s jejich rozptýlením skrze konstrukci pro maximální omezení nárazu na Váš kloub. Pro verze má oděruodolnou kevlarovou vrstvu, která poskytuje mnohem ohebnější ochranu než u obyčejné verze a dovolí Vám tak mnohem volnější pohyb.

Jasnou výhodou této měkčí ochrany je nízká váha a možnost ji nosit pod oblečením a vypadat tak stylověji, ale stále budete skvěle chráněni.

Kromě ochrany proti pádům chrání verze Pro i proti sluzům díky vysoce oděruodolné vrstvě z aramidových vláken. Chytrá volba pro sjezdové jezdce na longboardu a rychlobruslaře. Model Pro je také o trochu lehčí než obyčejná verze a neváží skoro nic.

Specifikace

Systém oblékání:
Sleeve
Vlastnosti:
Perfektně sedí pod oblečením, Protective zones

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (48)

Ok!
Przemysław Kołcon (Babimost)
17. 05. 2021
Hodnocení: 5 5!
Polecam każdemu mimo bardzo wysokiej ceny. Płacisz za produkt najwyższej klasy. PS. Pozdrowienia dla Jogurta :-)
Tomek Sp (Warszawa)
25. 03. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ochraniacze są rewelacyjne, super wygodne, nie uciskają
Lidia B. (Ożarów Mazowiecki)
15. 07. 2020
Hodnocení: 5 5!
Dobry produkt. Pierwsze jazdy zaliczone. Cena trochę kosmiczna Ala cóż materiał z którego jest wykonany tez.
Jacek Piechota (Olsztyn)
04. 04. 2019
Hodnocení: 4 5!
jestem bardzo zadowolony z zakupu, ochraniacze mają rozmiar zgodny z tabelą rozmiarów Ennui, używałem jak do tej pory bezpośrednio na skórę w temperaturach około 20-25 st.C bez żadnego dyskomfortu i jakichkolwiek problemów w zakładaniu z uciskiem, krępowaniem ruchów itp. (jazda inline 28km/h z tętnem 80-85% max), produkt niezwykle starannie wykonany i wykończony, jednokrotny upadek na kolano ale bez ślizgu zakończony zupełnym brakiem negatywnych skutków tak dla mnie jak i ochraniaczy...polecam w 100% chociaż cena może odstraszać
Andrzej Augustynowicz (Świnoujście)
18. 10. 2018
Hodnocení: 5 5!
Sehr gut, auch auf dem Wasser beim Wing-foilen / auf den brett klettern.
Bram Van Damme (Friedberg)
14. 02. 2024
Hodnocení: 5 5!
passen super
Thomas Keil (Wölfersheim)
21. 10. 2021
Hodnocení: 5 5!
Klasse Schoner, toller Service. Danke
Oliver Meier (Hemhofen)
30. 03. 2021
Hodnocení: 5 5!
Sehr schnelle Lieferung. Der Artikel ist leider selbst in der größten Größe zu klein und das obwohl ich weder Bodybuilder, noch übergewichtig bin. Ansonsten ist die Verarbeitung top.
Peter Novotny (Freiburg im Breisgau)
26. 01. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ich finde die Knieschoner sehr angenehm, etwas schwitzen tut man natürlich darunter, aber meine Bewegungsfreiheit wird kaum eingeschrängt. Gute Verarbeitungsqualität, aber leider blieben an einem Klettverschluss eines anderen Schoners ein paar feine Fäden hängen, die dann herausstanden. Etwas empfindlicher als ich vermutet habe, aber ansonsten top.
Florian F. (Laatzen)
09. 07. 2020
Hodnocení: 4 5!
Absolutly amazing knee protective sleeves. I had the knee G-Force Knee Gaskets but these ones are really much better in my opinion. Cause of the material they have over the foam the slide much better when you fall. Best pads I ever had (expect of the Boneless in the early `90s).
Frank Hüber (Zürich)
09. 09. 2019
Hodnocení: 5 5!
Verarbeitung ist gut. Allerdings könnte der Tragekomfort besser sein. Das größe Stück des Pads drückt gelegentlich von oben auf das Knie. Finde die ENNUI BLVD etwas besser. Vorallem da sie zudem günstiger sind.
Fabrizio Cusumano (Lahr/Schwarzwald)
12. 06. 2019
Hodnocení: 3 5!
Ukaž mi 48 recenzí
SkatePro