Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

California Roll Kolečka

(10)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Kolečka California Roll od značky Shark v balení se 4 ks jsou perfektní pro cruiser skateboardy, longboardy a surfskates boardy. Tato kolečka, vyrobená z velmi pružného uretanu (high rebound urethan), zaručují skvělý požitek z jízdy. Jsou odlitá z polyuretanu SHR-PU (Super High Rebound) – oblíbeného materiálu pro skateboarding, dokáží nabrat vysokou rychlost a zároveň výborně tlumí vibrace. Středně velká 60mm kolečka jsou poměrně všestranná a hodí se do podvozku všech longboardů, bez ohledu na jízdní styl.

Měkká kolečka, jako jsou tato kolečka od Shark s durometrem 78A, jsou skvělá pro hladké jízdy na drsných, rozbitých cestách a nabízejí skvělou přilnavost pro výkonné pumpování.

Specifikace

Kola v balení:
4
Tvrdost koleček:
78A
Průměr kolečka:
60mm
Materiál kolečka:
Lité PU, SHR
Ukázat vše

recenze   (10)

Schnelle Lieferung! Super Rollen! Halten, was von den Sharks versprochen wird! Geiles Rollverhalten. Die Dinger schlucken in der Tat einiges an Unebenheiten. Top! Würde und werde ich immer wieder kaufen.
Annkathrin Lübke (Henstedt-Ulzburg)
26. 03. 2021
Hodnocení: 5 5!
Genau die richtige Stärke. Durch die Dynamik der Rollen entsteht Schnelligkeit. Sehr zufrieden. Nur war die Originalverpackung offen und mit Frischhaltefolie wieder zugepackt.
T. Vallerfield (Mannheim)
01. 07. 2020
Hodnocení: 4 5!
Ukaž mi 10 recenzí
SkatePro