Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

V3 Aggressive Inline brusle Liners

(6)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Vezměte si mnohem vylepšenou třetí edici návleků Reign Aggressive Skate Liners.

Alex Burston a kluci věnovali pozornost tomu, co scéna od svých linerů požadovala, a přidali vylepšení v klíčových oblastech pro lepší funkčnost v kombinaci se zvýšeným komfortem.

Technické vlastnosti:

  • Reign V3 liners mají manžetu ve tvaru písmene U pro kloubnější pohyby, což vám umožní lépe skákat a ovládat vaše agresivní brusle.
  • Je přidán silný a široký pásek pro přenášení s pevným spojením s linerem, takže můžete brusle bezpečně a snadno přenášet s sebou
  • Vložky jsou nyní o 5 mm tenčí, ale s vyšší hustotou polstrování, které nabízí podobnou úroveň ochrany jako jejich předchůdci
  • Díky přidání neoprenové oblasti kolem prstů získáte liner, který je o něco šetrnější k nohám.
Ukázat vše

recenze   (6)

Produkt bardzo dobrej jakości, zgodny z oczekiwaniami i opisem. Szukałem zamiennego linera do rolek freeride'owych. Nazwa "agrssive" może niektóre osoby odstraszać. Wg mnie ten liner jest bardziej typu uniwersalnego, nie usztywnia zbyt mocno stopy, dając wystarczającą swobodę ruchu.Miałem okazję wypróbować inne linery tej firmy "Reign Slim Liner", które faktycznie trzymają stopę jak w bucie narciarskim i są dużo sztywniejsze w porównaniu do tych Reign V3. Natomist jeden i drugi model dobrze trzyma piętę. Tak jak znalazłem w poradach, model Reign V3 sprawdzi się w przypadku osób, którym doskwiera zbyt ciasny, oryginalny wkład a nie chcą albo nie mogą kupić rolek w rozmiarze większym. Ważne: linery Reign V3 są niższe od Reign Slim Liner, co dla niektórych rolkarzy może mieć duże znaczenie.
Stanisław J. (Katowice)
15. 09. 2020
Hodnocení: 5 5!
Hammer Liner! Top Tragegefühl!
Anna K. (Lüneburg)
31. 12. 2020
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 6 recenzí
SkatePro