Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Topaz Roller Derby Brusle

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Brusle Topaz jsou lehce nad prostředkem řady specializovaných derby quad bruslí v řadě Chaya. Nabízí skvělou možnost pro další rozvoj skillu bez nutnosti utrácet hromady peněz. Skvělou věcí je, pokud se rozhodnete, že je Roller Derby pro Vás, vždycky můžete vylepšit plate, kolečka i ostatní časti pro osobitější styl a výkonější součásti.

Bota je tvarovaná s nízkým profilem tenisky oblečené do polyuretanové Nano kůže, která je měkká na dotek a odolná proti opotřebení od kontaktu například podlahou derby kluziště nebo ostatních derby hráčů. Polstrování Poron/EVA je super měkké a pohodlné a dovolí Vám celodenní bruslení bez pocitu nepohodlí. Pro zlepšení padnutí vytvořili Chaya botu i vložku plně tepelně tvarovanou a tak můžete získat dokonalé padnutí. Nízký střih pro optimální manévrovatelnost.

U modelu Topaz se Chaya rozhodli použít pláty Zena. Jsou vysoce odolné, lehké a kompatibilní s Dual Center montážním systémem, který Vám dovolí nastavit úhel boty pro Váš specifický styl jízdy na plátu. Systém Power Toe přináší více síly, rychlosti a ovladatelnosti a udržuje svaly v lehkém napětí díky čemužbudou Vaše reakce rychlé a změníte směr během okamžiku.

Trucky jsou vyrobeny z hliníku a mají úhel 20°.

Kolečka Octo Proper jsou široká se skvělým gripem s tvrdostí 92A.

Prstová brzda Chaya Cherry Boms přidává ovladatelnost a manévrovatelnost. Středně měkké bushingy Jelly Interlock přináší skvělou rovnováhu mezi pohodlím a ovladatelností. Ložiska Wicked ABEC7 poskytují skvělou rychlost jízdy.

Specifikace

Materiál desky (plate):
Hliník

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (2 recenzí)

SkatePro