Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Ruby Soft Roller Derby Brusle

(7)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Brusle Chaya jsou skvělé pro začátečníky hledající způsob jak začít jezdit roller derby. Brusle nabízí skvělé vlastnosti, aniž by stáli jmění. Výhodou těchto bruslí je to, že když se rozhodnete, že Vás roller derby opravdu baví, můžete brusle snadno vylepšit lepším plátem, kolečky a dalšími součástmi pro osobitý styl.

Bota je velmi měkká s ještě měkčím polstrováním, díky kterému budou padnout skvělě. Je vyrobena z kompozitního materiálu, který se snadno udržuje a je odolný škrábancům. Bota je nízká pro ideální manévrovatelnost.

Plate Shari 3.0 na těchto bruslích Ruby přináší směs nylonu a laminátu jež jsou velmi odolné proti opotřebení, pevné a lehké. S možností namontovat většinu bot Chaya s montážním systémem Dual Center a možností nastavit úhel boty pro Váš osobní styl jízdy. Systém Power toe Vám dodá více síly, rychlosti a kontroly a udrží Vaše svaly lehce napnuté pro velmi rychlé reakce.

Ruby nepoužívají montážní systém DCM na této sestavě. Je vybavena klasickým 4-šroubovým systémem.

Trucky jsou hliníkové s úhlem 20°.

Kolečka Octo Paseo na bruslích Ruby Soft mají durometr 78A a tvar, který poskytuje začátečníkům snadnou jízdu na mnoha površích. Mějte na paměti, že pokud budete chtít brusle použít hlavně pro indoorovou jízdu, bude lepší použít tvrdší kolečka, která jsou na tyto povrchy lépe uzpůsobena.

Brzda Cherry Toe Vám doda kontrolu a manévrovatelnost. Středně měkká gelová podložka proti nárazům zlepšuje rovnováhu a ovladatelnost. Ložiska Wicked ABEC7 přináší vysokou rychlost bez námahy.

Specifikace

Materiál desky (plate):
Laminát (fiberglass), Plast, Kompozit

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (7)

Everything is o.k., i`m happy with these new Chaya Roller skates, good roller skates for beginners.
Ilka Rautenstrauch (Bremen)
15. 04. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 7 recenzí
SkatePro