Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Vertigo Q4 Derby Bota Na Roller Derby Brusle

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Luigino Vertigo Q4 je špičková bota na roller derby brusle, kterou můžete tepelně vytvarovat tak, aby vám perfektně padla.

Vnější část boty je vyrobena z mikrovláken a je vyztužena kůží. Díky tomu je velmi odolná a lehká.

Brusle Atom využívají technologii AquaTech, díky které se bota vytvaruje přesně podle vaší nohy a pokaždé skvěle padne. Optimálního výsledku dosáhnete s použitím speciálních zahřívacích/varných sáčků (instrukce zahrnuty).

Díky technologii Barefoot se vnitřní část boty přizpůsobí vaší noze. Vycpávky jsou vyrobeny z materiálu z mikrovláken a poskytují extra podporu v oblasti kotníku a paty. Spolu s kotníkovým popruhem tak udržují patu na svém místě.

Ukázat vše

recenze   (2)

Sitter som gjutna på foten, normal i storlekarna. Mycket bekväma även efter flera timmar.
Emma H. (Härslöv)
03. 11. 2017
Hodnocení: 5 5!
These definitely run a bit narrower than expected and smaller to size. I wear a size 6 in riedell skates but size 7 in luiginos or had to go up at least a half to full size and you should be prepared to do the same. The heal is narrow and shoelaces tie skates easily for a snug fit. However I do feel my bunions, lol or the widest part of my feet right below my toe joint hurting a bit after more than two hours skating but I do have a small heal and wider than normal feet at the widest part. So keep this is mind when purchasing these skates. My R3 riedell boots didn't have this issue with foot pain but they do stretch more and your foot moves around more and doesn't stay in place like in these luiginos. So I guess this is the trade off.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
14. 10. 2017
Hodnocení: 4 5!
SkatePro