Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Vložka MyFit Dual Fit Crown je technologicky nejpokročilejší vložka od MyFit. Nejenom, že jejich řešení jsou sama o sobě pokročilá, pokročilé jsou i materiály tohoto zázraku. Například 3D latexová paměťová pěna se vrátí do své původní polohy. Díky tomu se pěna ztlačí při tvrdém dopadu, ale poté rychle navrátí do své původní polohy a zajistí to příjemné pohodlí, které byste čekali od takovéto vložky.

Dual Fit zajišťuje unikátní kus neoprenu připevněný vpředu. Ten může být upraven a dovolí Vám snížit velikost, pokud bude potřeba.

Vložka Crown je nejoptimálnější způsob jak zajistit nejkomfortnější a trvající pohodlí. Nastavitelný flex & regulační šněrování Vám dovolí optimalizaci vložky pro Váš osobní styl bruslení.

Díky tomu, že je vložka Dual Fit celkem tlustá v místě kotníku/lýtka doporučujeme její použítí pouze s bruslemi s širším trupem nebo s těmi, které již byly použity s tlustými vložkami.

Pro zajištění ideální custom padnutí u každého uživatele vyrobil Powerslide vlžku tepelně tvarovatelnou. Klikněte zde pro detailní popis, jak vytvarovat vložku.

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (9)

Good
Alan P. (Łódź)
11. 08. 2020
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 9 recenzí
SkatePro