Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

MyFit Fat Boy Modrá Leo Vložky do Bruslí

(4)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Tyto pohodlné vložky do bot jsou perfektní pro extrémní a fitness bruslení. Jsou vyrobeny z ultralitu a pěny na míru CFF. Mají anatomické vycpávky kotníků s perfektním upevněním paty, manžety a výřezy pro maximální komfort. Jsou k dispozici v různém designu.

Tyto vložky do bruslí Powerslide jsou tvarovatelné teplem, a proto padnou na míru každému uživateli. Detailní návod na tvarování vložek naleznete zde. Detailní návod na tvarování vložek naleznete zde.

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (4)

Used these in my Seba High 2015 boots. Fit is great. Very comfortable.
Terry Caccia (Playa Del Rey)
27. 04. 2021
Hodnocení: 5 5!
Comfortable
H. Hobbs (North Mankato)
30. 12. 2020
Hodnocení: 5 5!
super confortable!!!
Labat Loïc (Pau)
04. 11. 2019
Hodnocení: 5 5!
Achetés pour remplacer les chaussons d'origine sur une paire d'USD Seven (43). J'ai pris les chausson Fat Boy en 44 car je me sentais serrés avec les originaux. Le rendu au pied est parfait, on se sent beaucoup plus à l'aise et il remplit bien la coque du roller. J'étais douteux de la différence que ces chaussons pourraient procurer (niveau prix/marketing) mais ça les vaut, on voit et ressent la différence. Comparés aux chaussons originaux sur les USD qui laissent pointer une petite cloche au pied gauche après 2H, avec ceux-ci, rien ! Niveau thermoformage, je ne ressent pas le besoin d'y avoir recours, en tout cas pas dans une paire d'agressif.
Charle Cabre (Baudour)
24. 07. 2017
Hodnocení: 5 5!
SkatePro