Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

City Ochranné Kraťasy

(19)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

V posledních letech se snižuje tloušťka ochranných vycpávek, a přitom se míra ochrany stále zlepšuje. Díky tomu můžete nosit nízko profilové chrániče pod každodenním oblečením, takže to vypadá, že žádné chrániče nemáte.

Ochranné šortky City od značky Ennui jsou vyrobené z těch nejlepších materiálů, které bezpečně ochrání klíčové partie v oblasti boků. Chytrý materiál Poron XRD perfektně absorbuje otřesy tak, že náraz rozptýlí na větší plochu.

Materiál je prodyšný a zároveň funkční, a to i v chladném počasí. Tyto ochranné kraťasy tak můžete použít pro jakoukoli aktivitu od skateboardingu, lyžování až po jízdu na koloběžce.

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (19)

Thanks.
jaroslav w. (ždar nad sazavou)
03. 09. 2019
Hodnocení: 5 5!
Dobra jakość i porządna ochrona.
Lukasz M. (Ełk)
31. 10. 2018
Hodnocení: 5 5!
Geile Hose 😅 man sieht die schützer kaum! das runde schaumstoffteil an der seite der hose,liegt genau über der stelle , auf die ich sonst immer falle . passt also genau ! sitzt etwas eng , aber das kann man sich zurechtziehen ... Der Sturz tut immer noch weh , aber bei weitem nicht so schlimm wie ohne !! vorher klopft man vor schmerz auf den boden jetzt klopft man sich die hose ab und weiter gehts !! Beste !
A. Götze (Berlin)
16. 09. 2019
Hodnocení: 5 5!
Sehr bequem, fast unsichtbar unter der Hose. Schütze sind an den richtigen stellen.
Ronnie Joseph (Zürich)
22. 05. 2018
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 19 recenzí
SkatePro